USPEšNO STE ZAKAZALI
KONSULTACIJU!

Kontaktiraćemo Vas u roku od 24h. Ukoliko želite možete nas
kontaktirati i odmah putem WhatsApp-a.

Adresa

Kneginje Ljubice 32, 11000 Beograd

© 2023 Sva prava zadržana.

Politika privatnosti

  1. Prikupljamo podatke o našim pacijentima kako bismo im mogli pružiti najbolju moguću uslugu. Ovi podaci uključuju ime i prezime, adresu, broj telefona i e-mail adresu.
  2.  Ne delimo podatke o našim pacijentima sa trećim stranama, osim ako to nije neophodno za obavljanje naših usluga ili za zadovoljavanje zakonskih obaveza.
  3. Čuvamo podatke o našim pacijentima u bezbednim okolnostima i koristimo ih samo u svrhu pružanja usluga pacijentima i unapređenja našeg poslovanja.
  4. Pacijenti imaju pravo da pristupe, izmene ili obrišu podatke koje su nam dostavili putem našeg sajta ili u toku poseta ordinaciji. Ako želite da izvršite bilo koju od ovih radnji, molimo vas da nam se obratite putem e-maila ili telefona navedenog na našem sajtu.
  5. Korišćenjem našeg sajta ili usluga, pacijenti se slažu da će nam dostaviti istinite i tačne podatke i da će nas obavestiti o bilo kakvim promenama u tim podacima.
  6. Mi se obavezujemo da ćemo poštovati privatnost naših pacijenata i da ćemo obezbediti da se podaci koje su nam dostavili čuvaju u bezbednim okolnostima.

Zakažite konsultaciju

Otvori čet
Kontaktirajte doktora preko WhatsApp-a
Pošaljite poruku!