Dentalni turizam

Imate problem? Postavite pitanje →

Svim našim pacijentima nudimo potpuni ugođaj i kompletnu organizaciju boravka u Beogradu za vreme trajanja lečenja kod nas.


PROSEČNE CENE IMPLANTATA U EVROPI
1700€ 1300€ 390€ 1900€
Naši radovi

Dentalni turizam u Beogradu


Mnogi građani širom Evrope danas prepoznaju priliku i interes u rešavanju stomatoloških problema vezanih za implante, bezmetalnu keramiku i slično van zemlje u kojoj borave. Iskusni profesionalci u moderno opremljenoj ordinaciji nude kompletne tretmane za kratko vreme i po cenama koje same po sebi vraćaju osmeh. Ako na to dodate još i turističko rekreativni aspekt boravka u Beogradu, takva mogućnost postaje još zanimljivija.


Beograd se smatra centrom i prestonicom Balkana i ima najbolju vezu sa većinom evropskih destinacija, pa je samim tim i poznat po dentalnom turizmu već dugi niz godina. Dentalni turizam koriste pretežno pacijenti iz Austrije i Nemačke, ali I iz drugih krajeva Evpore i sveta. Beograd obiluje istorijsko kulturnim nasleđem, prirodnim lepotama, bogatom kulinarskom tradicijom i još mnogo toga.

Koliko možete uštedeti?


Odgovor na ovo pitanje zavisi od mnogo detalja. Značajne uštede mogu se postići kod većih i kompleksnijih radova u fiksnoj protetici koji uključuju implantologiju. Ako već imate ponudu vašeg stomatologa pošaljite nam specifikaciju radova (bez cena ako želite) i mi ćemo vam poslati našu.

Ukoliko su Vam pored stomatoloških usluga tokom boravka u Beogradu potrebne i druge medicinske usluge, naši zaposleni će Vas rado uputiti i za Vas organizovati preglede i u drugim ustanovama. Na ovaj način želimo da pokažemo da su nam pacijenti na prvom mest i da učinimo Vaš boravak što prijatnijim.


Smeštaj i prevoz


Svim našim pacijentima dentalnog turizma nudimo organizovan prevoz sa aerodroma, kao i sa autobuske ili železničke stanice. Osim toga, nudimo mogućnost organizacije turističkih obilazaka i razgledanja Beograda. Takođe Vam nudimo posredovanje u rezervaciji smeštaja u moderno uređenim apartmanima i hotelima u blizini naše ordinacije ili bilo gde na teritoriji grada Beograda.

Zakažite konsultaciju

Otvori čet
Kontaktirajte doktora preko WhatsApp-a
Pošaljite poruku!