Usluge

Imate problem? Postavite pitanje →

Zubni implanti

Zubni implanti predstavljaju najjednostavnije rešenje za nadoknadu izvađenog zuba.

Implantologija je veoma napredovala, kao i mnoge druge grane stomatologije, da gotovo nema nerešivih problema.

Zubni implant je najkvalitetnija zamena za već izvađeni zub. Implant predstavlja zamenu prirodnog korena na kome se postavlja keramički zub i na taj način dobija nov zub u celosti (koren i krunica). Pored funkcije koju imaju, deluju stimulativno na viličnu kost, na mlađi izgled lica, vraćaju svežinu i lepotu svakom osmehu. Ugradnja implantata je potpuno bezbolan proces jer se radi pod lokalnom anestezijom. Obično traje u proseku oko pola sata za jedan zub tj. implant. U zavisnosti od situacije moguće je u istom aktu izvaditi zub I postaviti implant tj. više zuba ili implantata. Ukoliko na rendgen snimku nalaz pokazuje da nema dovoljno količine kosti za ugradnju implantata, ugrađuje se veštačka kost i potom implant. Po ugradnji implantata pacijent dobija privremene zube tako da proces ugradnje ne utiče na tempo života. Oporavak nakon intervencije je vrlo kratak, svaki pacijent dobije prilagođenu terapiju tako da se dobija bezbolan i bez otoka postooperativni tok. Sačeka se 2 do 3 meseca da se implanti sjedine sa vilicom, nakon čega pacijent dolazi u ordinaciju na izradu trajnih zuba. Zubni implanti imaju veoma visok procenat uspešnosti ugradnje kod pacijenata, oko 95-98%.


Postavite pitanje

Bezmetalna keramika

Potpuni preobražaj vašeg osmeha kombinacijom savremenih stomatoloških tehnika.

Kao osnova za bezmetalne krune se koristi kristal cirkonijum. Bezmetalne cirkonijumske krune se izrađuju specijalnom kompjuterskom tehnologijom čime se postiže savršena preciznost u izradi i izvanredni estetski rezultati, obezbeđuje savršeno prilagođavanje vašim prirodnim zubima.

Cirkonijum-keramičke krunice se postavljaju u nivou desni ili pola milimetra ispod desni čime se dobija najbolji estetski efekat, gotovo ih je nemoguće razlikovati od prirodnih zuba. Prelamanje svetlosti i transparentnost kod cirkonijum keramičkih kruna je najsličnije prirodnim zubima. Cirkonijum ima izražena mehanička svojstva, ima prirodnu belu boju koja se vremenom ne menja. Prilikom brušenja zuba za cirkon-keramičke krune, uklanja se do 5 puta manje zubne supstance.


Postavite pitanje

All on 4

Cela vilica - na samo 4 implantata!

All on 4 je dugotrajno rešenje za pacijente koji su izgubili svoje prirodne zube. Nakon što dođete kod nas na pregled i naši stručnjaci ustanove da li postoje adekvatni uslovi za ugradnju implantata, zajedno pravimo plan kako da što brže vratimo taj deo vašeg života u normalu.

Kod all on 4 procedure, prvo ćete dobiti privremeno, a potom trajno rešenje, koje uz dobru negu može da vas služi dugi niz godina


Postavite pitanje

All on 6

Idealno rešenje za bezubu vilicu!

All on 6 preporučujemo pacijentima koji su ili već u potpunosti bez zuba, ili imaju nekoliko zuba koje treba da izvade. Nakon što se odlučite na all on 6 zube, procedura je sledeća: prva faza uključuje ugradnju implantata I izradu privremenih zuba koji će estetski izgledati I funkcionisati slično prirodnim zubima. Nakon nekoliko meseci dolazite ponovo i postavljamo vam trajno rešenje, koje će vratiti osećaj i izgled pravih, prirodnih zuba.


Postavite pitanje

Viniri

Oblikujte I korigujte zube uz vinire!

Viniri ili fasete su takne ljuspice koje se postavljaju na prednjoj strani vaših zuba, bez ili uz minimalno brušenje zubne supstance. Viniri omogućavaju ispravku svih nesavršenosti na zubima, bilo da je u pitanju boja, oblik, položaj, fraktura zuba ili bilo šta slično – viniri su odlično rešenje. Preporučujemo keramičke vinire u odnosu na kompozitne – iako su malo skuplji, kvalitet I trajnost je daleko veća – te je ulaganje u keramičke vinire, dugoročno gledano, isplativije.


Postavite pitanje

Zakažite konsultaciju

Otvori čet
Kontaktirajte doktora preko WhatsApp-a
Pošaljite poruku!